STEPHANIE

15251613_1579073652147193_4635973452895879168_n
Mijn doel is een succesvol platform neerzetten, waar jongeren geïnspireerd en gemotiveerd worden om het hart te gaan volgen. En zichzelf de vraag stellen: wil ik nou echt? En vanuit daar doelen opstellen en deze ook echt gaan behalen.

Ik ben van mening dat wanneer wij mensen in ons kracht komen te staan en gaan leven vol passie. Dit een onwijs positief effect heeft. Dat is in mijn ogen de stap die nodig is voor een mooiere wereld.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf!

waarom-doe-je-wat-je-doet

Tijdens mijn reis ga ik opzoek. Opzoek naar het antwoord op mijn vraag. Een vraag die mij al een tijd bezig weet te houden. Laat ik het proberen uit te leggen. Hoe is het mogelijk dat mensen in Roemenië arm en ongelukkig lijken te zijn, incest, geweld, ondervoeding komt veelvoudig voor in gezinnen. Maar dat daarin tegen de bevolking in Vietnam arm en veelal gelukkig lijkt te zijn. Wat maakt nou het verschil? Die vraag integreert mij.

De aankomende maanden ga ik op onderzoek uit. De uitkomst daarvan? Die deel ik met jullie door middel van blogs, vlogs en andere media.

Daarnaast heb ik de afgelopen maanden veel tijd gehad. Tijd om te investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit is het mooiste cadeau wat ik heb mogen ontvangen, al was het niet zo verpakt. Hiervoor moest ik eerst een figuurlijke stormbaan afleggen. Ik haalde geen energie meer uit mijn functie als accountmanager en ging langere tijd met tegenzin naar het werk, beëindigde mijn relatie, in die zelfde week overleed mijn opa en kreeg ik een best wel heftig auto ongeluk. Maar eerlijk gezegd drong het allemaal niet zo tot mij door. Ik voelde mezelf een robot. Dat was het punt dat ik besloot te stoppen met vluchten, ik maakte een aantal ingrijpende keuzes om mijn leven weer in eigen handen te krijgen. Ik nam ontslag, herenigde mij met mijn ex-vriend, startte met vier keer in de week te sporten (ja dit doe ik nog steeds), begon nog gezonder te eten en ben mezelf gaan interesseren in persoonlijke ontwikkeling. Kortom ik ben bewust gaan leven!

Ik hoor je denken: was dat niet eng? JA VERSCHRIKKELIJK ENG! Ik zou liegen als ik zeg dat het niet zo is. Maar geloof me, het is de beste wat ik ooit heb gedaan. Ik heb mezelf tijd cadeau gegeven. Tijd om erachter te komen wat mijn missie is, waarom ik doe wat ik doe en wat de betekenis is van het leven.

Zo langzamerhand ben ik erachter dat er heel veel mensen zijn die zich in de situatie verkeren waarin ik mezelf bevond. Ben jij ontevreden over je leven op dit moment? Zie het als een cadeautje en kom in beweging. Volg de roep van je hart!

Deel jouw verhaal en laat je inspireren door anderen! Laten we elkaar helpen in dit proces van vallen en opstaan. Ik deel mijn inzichten met je, maar ook interessante boeken, podcast, video’s…

Liefs X Stephanie